26 juli 2012.
Almere, Nederland.

Nog 1 (kort) nachtje slapen.

Bijna is het zover. Nog een (erg kort) nachtje slapen en dan zijn we op weg. De vlucht vanaf Schiphol is zo rond 9 uur. Maar voor de vluchten naar de USA moet je al 3 uur van te voren aanwezig zijn. Dus dat wordt erg vroeg opstaan. En maar hopen dat we een beetje kunnen slapen. Zal niet mee vallen met alle opwinding en stress om niets te vergeten.
Maar we hebben ons goed voorbereid. Zoals al eerder geschreven, we hebben lijstjes gemaakt. Dat is makkelijk checken op het laatste moment. En de koffers zijn al een paar dagen gepakt. Dus morgen ochtend nog even de laatste spullen erin en klaar. Het zijn eigenlijk geen koffers. We nemen reistassen mee. Dat is makkelijker om opgevouwen in de camper te bewaren en bovendien nemen koffers veel plaats in in een auto. En onze huurauto voor de laatste paar dagen is niet zo groot.

Morgen een vermoeiende dag voor de boeg. 5:30 van huis en de aankomst in Los Angeles is gepland voor 5:50. 20 minuten dus????? Nee 5:50 op zaterdag ochtend Nederlandse tijd!!. En dan is het lokale tijd (LA) 20:50 uur vrijdag avond. Dus kunnen we zo ons bed in duiken. Maar we hopen dat we dan kunnen slapen want onze biologische klok wil dan al weer het bed uit!!

En dan hebben we nog het plan om tijdens de stop in Newark (bijna 6 uur) naar Manhattan te gaan. Natasha heeft dat helemaal uitgezocht. Maar dat is wel afhankelijk van de echte tijd die we overhouden na de vlucht, immigratie en check in op de volgende vlucht.

Hoe dat allemaal gaat lezen jullie in het volgende verslag. Maar of we dat nog op vrijdag avond in Los Angeles schrijven?