5 juli, 2019
Zonhoven, Belgie..

Trip naar Zonhoven.

We moesten eerst onze zoon nog naar de bus brengen. Hij gaat op kamp met de sportclub en de bus vertrekt vanaf het clubhuis om 18:00 uur. Met de camper helemaal ingepakt zijn we naar het sport complex gereden om hem daar met koffer en slaapzak af te zetten. En daarna kon ons weekendje beginnen.

Naar camping Heidestrand in Zonhoven nabij Hasselt. Een trip van 190 km. Normaal kan dat in 2 uur maar niet op een vrijdagavond! Met file’s rond Utrecht en Eindhoven hebben we er zo’n 3 uur over gereden en het was al rond 9 uur dat we aankwamen. De slagboom naar de camping was al gesloten en zo ook de receptie. Maar in de reservering werd gemeld dat we via een “parlofoon”, blijft een leuk taaltje dat Vlaams, konden bellen. En inderdaad, de slagboom ging open en we konden naar binnen en een plaatsje vinden.

Jammer genoeg waren alle camperplaatsen aan het water al bezet maar op de 2e rij waren er nog plekjes waar we ons al snel hadden geinstalleerd. We hebben nog wat gegeten en hebben met een lekker glaasje rose van het uitzicht en de rust genoten