24 april, 2019
Pont Audemer, Frankrijk.

Op weg naar Normandie.

Een lange reisdag vandaag. 600 km naar Pont Audemer.

Na het inpakken van de camper en het laden van de 3 fietsen zijn we redelijk op tijd vertrokken met winderig en regenachtig weer. Het meenemen van 3 fietsen was een uitdaging aangezien het rek op de camper maar 60 kg mag dragen. Met 2 e-bikes kwamen we over de 60 kg. Daarom besloten, tegen de zin van Misha, om maar 1 e-bike en 2 normale fietsen mee te nemen.

De reis verliep voorspoedig. Na wat stops voor lunch en wat rusten kwamen we rond 17:00 uur aan op de camping. Camping Risle Seine was nog even moeilijk te vinden aangezien het aan een slechte weg ligt langs het riviertje de Risle. We kregen een aardige plaats aangewezen. Na de camper geïnstalleerd te hebben zijn we even over de camping gewandeld en meteen maar even croissants en een baguette besteld bij de receptie. De camping ligt aan een leuk meertje waar jammer genoeg niet in gezwommen mag worden en vlak bij een golfterrein.

Natalia en Misha zijn nog even de 3 km terug gefietst naar het dorpje om dat alvast een beetje te verkennen en hadden ook de locatie van de Carrefour te vinden waar we de volgende dag inkopen wilden doen. Na terugkomst een snel diner gekookt en in de camper gegeten aangezien het toch wel erg fris was. Na nog wat kaartspelletjes zijn we maar niet te laat naar bed gegaan