16 augustus 2012.
San Diego, Verenigde Staten.

Een dag San Diego.

Vandaag een dag in San Diego’s Sea World. Voor ons doen zijn we laat opgestaan, hebben ontbeten en zijn met de shuttle bus, die vanaf de camping gaat, rechtstreeks naar Sea World gegaan. Een ritje van maar 10 minuten. Om 9 uur waren we al in het park. En toen was het nog heel rustig. Dus zijn we meteen in de achtbaan gedoken. Met als resultaat dat ik om kwart over negen mijn ontbijt al in mijn tenen had zitten. En om 10 uur waren we al helemaal nat van een trip in zo’n band over een snel stromende rivier. De kinderen amuseerden zich prima.

Natasha en ik vonden de shows het allermooist. Eerlijk gezegd vonden we de dolfijnen show in het dolfinarium in Harderwijk beter, maar de Orka show is natuurlijk wel ontzettend spectaculair. We hebben het tot 6 uur ’s middags volgehouden en zijn toen weer met de shuttle bus teruggegaan naar de camping.

Misha wilde uiteraard meteen naar het zwembad en na het eten zijn we nog met zijn allen naar de baai geweest om een duik te nemen. Wel lekker na zo’n dag sjouwen. Het weer was heerlijk. Soms was het gedurende de shows wel erg warm in het zonnetje maar met wat bewolking en een lekker briesje was het toch zeer aangenaam.

Dit keer zijn we met zijn vieren naar het strand gegaan om het vuurwerk bij Sea World te kijken. Erg mooi zo over de baai.
En nu zit het camper deel er bijna op. Morgen hier inpakken en dan naar Los Angeles. Daar nog 1 overnachting en dan de camper inleveren.